Disclaimer

Op het platform denhaagfietst.denhaag.nl wordt door de gemeente Den Haag informatie geplaatst met de grootst mogelijke zorg. De gemeente Den Haag  doet er alles aan de informatie actueel en juist te houden.

Het kan echter voorkomen dat de inhoud van deze website niet geheel volledig, accuraat en juist is. Mocht u op deze website een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst, dan stelt de gemeente uw reactie bijzonder op prijs. U kunt dit laten weten via het contactformulier.

Privacy
Alle persoonsgegevens die u ons verstrekt in het kader van uw reactie of verzoek om informatie, worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van de gemeente.

Cookies
Gemeente Den Haag maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan denhaagfietst.denhaag.nl verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht
Niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Gemeente Den Haag behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op denhaagfietst.denhaag.nl zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, neem dan contact met ons. Als een andere partij dan de Gemeente Den Haag als rechthebbende wordt vermeld dan moet u toestemming voor hergebruik bij die partij vragen.

Toegankelijkheid
Gemeente Den Haag vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom willen we onze website voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt doorlopend aan de site gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren. Lees daarover meer op de pagina toegankelijkheid.